Profi fotós drón, a LEICA-val közösen tervezve

YUNEEC TYPHOON H3

Typhoon H3 1
25 perc

Repülési idő

Robosztus multikopter 6 rotorral és maxumum 25 perc repülési idővel.

1,6 km

Csapat móddal

A képátviteli távolság vételi viszonyoktól függően akár 1,6 km is lehet. A Team Mode segítségével kettő pilóta is vezérelheti egyszerre a rendszert.

20 MP

4K60FPS Kamera

A német Leica Camera AG-vel közösen tervezve, 1” CMOS képszenzor, 20 Megapixel felbontás.

Typhoon H3 2

KIEMELKEDŐ KÉPMINŐSÉG

A Typhoon H3 drón és az L1 Pro kamera alkatrészei precízen illeszkednek egymáshoz, ezzel lehetővé teszik a rendkívül részletes, ragyogó légi felvételek készítését a legendás Leica megjelenéssel.

INTELLIGENS REPÜLÉSI ÜZEMMÓDOK

Az intelligens repülési módok használatával lehetőség van lenyűgöző felvételeket készíteni előre beállított paraméterek szerint. Nincs szükség többé profi drón pilótára, hogy igazi mozi szerű felvételek készülhessenek! A Typhoon H3 elvégzi a feladatot helyettünk!
Follow-Me-Icon-8e6f5eee

Follow Me / Watch Me

Follow me: „Kövess engem”. ​​
Watch me: “Kövess és nézz engem”.

Orbit-Mode-Icon-1ea148a9

Orbit Me

Körözz körülöttem, köröz a pilóta fölött miközben a kamera rá néz. 

Curve-Cable-Cam-Icon-5d61f05d

Curve Cable Cam

“Több pont bejárása” Repülj végig egy láthatatlan ösvényen.

Journey-Mode-Icon-66073cd8

Journey

A drón egy a pilóta által előre
beállított pozícióba egyenes
vonalban távolodva elrepül
és vissza.

ION-L1-Pro-Camera-08be121e
Typhoon H3 3

ROBOSZTUS HEXAKOPTER RENDSZER

Az igen megbízható PX4 alapú repülés vezérlőjével a Typhoon H3 nem csak különösen erős, hanem nagyon hatékony is! A rendszert úgy optimalizálták, hogy kevesebb energiát fogyasszon anélkül, hogy bármilyen teljesítményszintet fel kellene áldozzon. Az eredmény egy erős, megbízható, csendes és rendkívül precíz hexakopter rendszer, biztonsági tartalékokkal.
A gyorskioldó mechanizmus lehetővé teszi a propellerek gyors és egyszerű felszerelését, ezután a H3 azonnal készen áll a munkára! A Typhoon H3 motorokat tartalmazó karjai lehajthatók, hogy a drónt így összecsukva megkönnyítsék a szállítást. A teljes rendszert és tartozékait egy kézipoggyász-méretű hátizsákban vagy védőtokban (mindkettő opcionálisan beszerezhető) szállíthatjuk. A standard készletben szereplő két nagyfeszültségű LiPo akkumulátor cserélhető és újratölthető. Töltésenként igen sok, akár 25 perces repülési időt biztosít.
Typhoon H3 4

ADATBIZTONSÁG

A Yuneec Typhoon H3 eleve egy zárt rendszernek lett tervezve. A technikai megvalósításból adódóan kommunikáció csak kizárólag a H3 drón és az ST16S távirányító között történik! Nincs semmi közbeiktatott szolgáltató vagy felhő alapú megoldás! Minden repülési adat, elkészített fotó vagy videó kizárólag a kamerában lévő SD kártyán és a távirányító memóriájában kerül rögzítésre!
Ez bármikor kimenthető külső adathordozóra vagy törölhető mindenféle korlátozás nélkül!

SZIMPLÁN: BIZTONSÁGOS!

A Typhoon H3 olyan biztonsági funkciókkal van felvértezve, mint a redundáns vezérlő jel, automatikus hazatérő üzemmód (RTH), számos üzembiztos működést biztosító funkció valamint egy beállítható virtuális kerítés amivel garantálható, hogy a drónnal nem repülünk sem túl magasra vagy túl messzire. Ha az egyik propeller megsérül vagy az egyik motor meghibásodik az Typhoon H3 automatikusan 5 rotoros üzemmódba vált át, így biztonságosan képes tovább repülni majd leszállni. A beépített első ultrahangos szenzor képes érzékelni a drón előtti tereptárgyakat és megakadályozza az ütközést. Az akkumulátor egy további biztonsági mechanizmust kapott, megakadályozza a helytelen behelyezést és az ebből adódó baleseteket.
Typhoon H3 5

A csomag tartalma

Typhoon H3 hexacopter, ION L1 Pro camera (A Leica és Yuneec közös fejesztése), ST16S távirányító, 2 LiHV akkumulátor, akkumulátor töltő és hálózati adapter, Yuneec nyakpánt ST16S, patch antenna, SD kártya, USB és hálózati kábel.
Typhoon H3 6