Amennyiben a mi viszonteladói hálózatunkon keresztül vásárolta meg a Yuneec típusú eszközét és még az 1 év jótállási időn belül van, meghibásodás esetén a probléma orvoslását közvetlenül nálunk is kezdeményezheti.

Egy sajnálatos baleset utáni komplett javítás vagy bármilyen alkatrész cserében is tudunk segítni Önnek a jótállási kereteken kívül is! Kérje árajánlatunkat, a bevizsgálás ingyenes!

A Yuneec márka hazai bevezetése óta jelen vagyunk a piacon, így az általunk forgalmazott drón szerviz és kamerák hibáinak diagnosztizálásában és kijavításában komoly tapasztalatra tettünk szert.

Drón szervíz

A legtöbbet kért Yuneec drón szerviz szolgáltatások a lenti listában találhatók a teljesség igénye nélkül. Fentről lefelé haladunk az egyre bonyolultabb és drágább szerviz szolgáltatások felé.

Drón és távirányító akkumulátor csereYuneec drón szerviz 1

Ez a legegyszerűbb művelet, bárki akár otthon is el tudja végezni, mivel az összes Yuneec drón és profi (ST16) távirányító akkumulátora kivehető és a felhasználó által egyszerűen cserélhető.
Amennyiben egy akkumulátor meghibásodik azt a töltő jelzi, ilyenkor azt többé repülésre ne használjuk! A hibás akkumulátort teljesen lemerítve le kell adni egy arra szakosodott használt akkumulátor átvevő ponton.
A megvásárolt új vagy garanciában kicserélt akkumulátort teljesen fel kell tölteni, be kell helyezni a drón testbe vagy távirányítóba és a továbbiakban azzal lehet használni az eszközt.

Drón propeller csere Yuneec drón szerviz 2

Természetes kopás következtében rezonálhatnak vagy apróbb balesetek következtében a propellerek eltörhetnek. Ezek szándékosan így vannak megtervezve, hogy megóvják a motorokat vagy a belső elektronikát a komolyabb meghibásodásoktól.
A hatrotoros gépek esetében a csere a felhasználó által elvégezhető. Használhatja akár a géphez adott tartalékot vagy újakat is vásárolhat. Célszerű mindet egyszerre cserélni, főleg egy apróbb baleset után. Előfordulhat, hogy mikro repedés keletkezik rajta és az a levegőben eltörhet.
A négyrotoros kisebb Yuneec drónok propellere csavarhúzóval cserélhető, figyelni kell arra, hogy A és B fajta van belőlük. A helyes forgásiránynak megfelelően kell felhelyezni. Ezek cseréje is kompletten javasolt sérülés esetén.

Drón kar és motor csereYuneec drón szerviz 3

Ütközések esetén a hatrotoros gépek 5 működő motorral is képesek visszajönni és biztonságosan leszállni. Négy rotoros gép sajnos ezt nem viseli el következmények nélkül és a gravitáció fog győzni!
Törés repedés vagy a kinyitható kart feszesen tartó rugó meghibásodása esetén javítás szükséges, melyet szakszervizünkben rövid határidővel elvégzünk.
Apróbb javítások akár meg is várhatók, de egy drón váz és kar csere 2-3 napig is eltarthat. A javított eszközöket kizárólag részletes tesztelés után adjuk vissza, így lesz biztonságok a későbbi használatuk.

Drón láb mozgató mechanika csere

Néha előfordul, hogy a láb mozgató szervó elromlik. Egy éven belül ezt a Yuneec garanciában cseréli, de lehetőség van jótállási időn túli “fizetős” cserére is ha szükséges.

GPS modul és főpanel csereYuneec drón szerviz 4

Ez egy rendkívül ritka hiba, általában akkor fordul elő, ha nedvesség éri a főpanelt és a belső elektronika sérül. Ilyenkor a belső főpanelt kell cserélni, amennyiben a drón vízbe esett, úgy valószínűleg a javítás minden elektronika cseréjével járna, ami sajnos már nem gazdaságos.

 

 

Drón távirányító javításyuneec_st16s

A távirányító karok potméter állásainak szoftveres ellenőrzése a távirányító menüjében rutin feladat felszállás előtt. Amennyiben a gép nem száll fel és egy speciális hangjelzést ad, akkor arra lehet gyanakodni, hogy a karok potenciométereivel lehet gond.
Ez esetben szervizünk ezt a problémát is gyorsan orvosolni tudja. Célszerű a távirányítót mindig tisztán tartani, kerülve a poros környezetet, ezzel megőrizhető a távirányítón lévő karok és gombok idő előtti meghibásodása!

 

 

Drón kamera és gimbal javítás Yuneec drón szerviz 5

A legnagyobb szakértelmet és felkészültséget igénylő feladat. Széles gyári és donor alkatrész bázisunk van, a szalagkábel vagy repedt műanyag elemek cseréje már rutin feladatnak számít!
Bonyolultabb gimbal és kamera hiba esetén nagy valószínűséggel a németországi szervizközpont bevonása szükséges!

 

SZERVIZÜNK ÓRADÍJA NETTÓ 15.000 Ft + ÁFA.

BONYOLULTABB PROBLÉMÁK ÉS HIBÁK DIAGNOSZTIZÁLÁSA ÉS KIJAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN ELŐFORDULHAT, HOGY AZ ESZKÖZT KI KELL KÜLDJÜK A NÉMETORSZÁGI YUNEEC SZERVIZKÖZPONTBA.

EZ ESETBEN A JAVÍTÁS IDŐTARTAMA AKÁR TÖBB HÉT IS LEHET! ILYENKOR MINDIG EGYEDI ÁRAJÁNLAT ALAPJÁN VÉGEZZÜK A JAVÍTÁST!