Amennyiben a mi viszonteladói hálózatunkon keresztül vásárolta meg a Yuneec típusú eszközét és még az 1 év jótállási időn belül van, meghibásodás esetén a probléma orvoslását közvetlenül nálunk is kezdeményezheti.

Egy sajnálatos baleset utáni komplett javítás vagy bármilyen alkatrész cserében is tudunk segítni Önnek a jótállási kereteken kívül is! Kérje árajánlatunkat, a bevizsgálás ingyenes!

A Yuneec márka hazai 2016-os bevezetése óta jelen vagyunk a piacon, így az általunk forgalmazott drón szerviz és kamerák hibáinak diagnosztizálásában és kijavításában komoly tapasztalatra tettünk szert. Az alábbi Yuneec drónok bármilyen meghibásodása, törése vagy alkatrész pótlása miatt nyugodtan kereshetnek minket!

Yuneec Q500 4K, Yuneec Typhoon H, Yuneec Typhoon H Plus, Yuneec H520, Yuneec Mantis Q, Yuneec Mantis G, Yuneec Typhoon H3, Yuneec H520E

Az összes Yuneec gyártmányú kamera javításában is tudunk segíteni: Yuneec CGO3, Yuneec CGO3+, Yuneec CGO-ET, Yuneec E50, Yuneec E90, Yuneec E10T

Drón szervíz
Yuneec Q500 4K
Yuneec Q500 4K
Yuneec Typhoon H Plus
Yuneec Typhoon H Plus
Yuneec H520
Yuneec H520
Yuneec Typhoon H3
Yuneec Typhoon H3
Yuneec Mantis G
Yuneec Mantis G

A legtöbbet kért Yuneec drón szerviz szolgáltatások a lenti listában találhatók a teljesség igénye nélkül. Fentről lefelé haladunk az egyre bonyolultabb és drágább szerviz szolgáltatások felé.

Drón és távirányító akkumulátor csereYuneec drón szerviz 1

Ez a legegyszerűbb művelet, bárki akár otthon is el tudja végezni, mivel az összes Yuneec drón és profi (ST16) távirányító akkumulátora kivehető és a felhasználó által egyszerűen cserélhető.
Amennyiben egy akkumulátor meghibásodik azt a töltő jelzi, ilyenkor azt többé repülésre ne használjuk! A hibás akkumulátort teljesen lemerítve le kell adni egy arra szakosodott használt akkumulátor átvevő ponton.
A megvásárolt új vagy garanciában kicserélt akkumulátort teljesen fel kell tölteni, be kell helyezni a drón testbe vagy távirányítóba és a továbbiakban azzal lehet használni az eszközt.

Drón propeller csere Yuneec drón szerviz 2

Természetes kopás következtében rezonálhatnak vagy apróbb balesetek következtében a propellerek eltörhetnek. Ezek szándékosan így vannak megtervezve, hogy megóvják a motorokat vagy a belső elektronikát a komolyabb meghibásodásoktól.
A hatrotoros gépek esetében a csere a felhasználó által elvégezhető. Használhatja akár a géphez adott tartalékot vagy újakat is vásárolhat. Célszerű mindet egyszerre cserélni, főleg egy apróbb baleset után. Előfordulhat, hogy mikro repedés keletkezik rajta és az a levegőben eltörhet.
A négyrotoros kisebb Yuneec drónok propellere csavarhúzóval cserélhető, figyelni kell arra, hogy A és B fajta van belőlük. A helyes forgásiránynak megfelelően kell felhelyezni. Ezek cseréje is kompletten javasolt sérülés esetén.

Drón kar és motor csereYuneec drón szerviz 3

Ütközések esetén a hatrotoros gépek 5 működő motorral is képesek visszajönni és biztonságosan leszállni. Négy rotoros gép sajnos ezt nem viseli el következmények nélkül és a gravitáció fog győzni!
Törés repedés vagy a kinyitható kart feszesen tartó rugó meghibásodása esetén javítás szükséges, melyet szakszervizünkben rövid határidővel elvégzünk.
Apróbb javítások akár meg is várhatók, de egy drón váz és kar csere 2-3 napig is eltarthat. A javított eszközöket kizárólag részletes tesztelés után adjuk vissza, így lesz biztonságok a későbbi használatuk.

Drón láb mozgató mechanika csere

                                          Néha előfordul, hogy a láb mozgató szervó elromlik. Egy éven belül ezt a Yuneec garanciában cseréli, de lehetőség van jótállási időn túli “fizetős” cserére is ha szükséges.

GPS modul és főpanel csereYuneec drón szerviz 4

Ez egy rendkívül ritka hiba, általában akkor fordul elő, ha nedvesség éri a főpanelt és a belső elektronika sérül. Ilyenkor a belső főpanelt kell cserélni, amennyiben a drón vízbe esett, úgy valószínűleg a javítás minden elektronika cseréjével járna, ami sajnos már nem gazdaságos.

 

 

Drón távirányító javításyuneec_st16s

Letört az egyik kapcsoló? Sajnos előforul időnként! Szervizünk rövid határidővel elvégzi a kapcsoló vagy akár az egész kapcsoló modul cseréjét!

A távirányító karok potméter állásainak szoftveres ellenőrzése a távirányító menüjében rutin feladat felszállás minden előtt! Amennyiben a gép nem száll fel és egy speciális hangjelzést ad, akkor arra lehet gyanakodni, hogy a karok potenciométereivel lehet gond. Ez esetben szervizünk ezt a problémát is gyorsan orvosolni tudja. Célszerű a távirányítót mindig tisztán tartani, kerülve a poros környezetet, ezzel megőrizhető a távirányítón lévő karok és gombok idő előtti meghibásodása!

Drón kamera és gimbal javítás Yuneec drón szerviz 5

A legnagyobb szakértelmet és felkészültséget igénylő feladat. Széles gyári és donor alkatrész bázisunk van, a szalagkábel vagy repedt műanyag elemek cseréje már rutin feladatnak számít!
Bonyolultabb gimbal és kamera hiba esetén nagy valószínűséggel a németországi szervizközpont bevonása szükséges!

SZERVIZÜNK ÓRADÍJA NETTÓ 15.000 Ft + ÁFA.

BONYOLULTABB PROBLÉMÁK ÉS HIBÁK DIAGNOSZTIZÁLÁSA ÉS KIJAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN ELŐFORDULHAT, HOGY AZ ESZKÖZT KI KELL KÜLDJÜK A NÉMETORSZÁGI YUNEEC SZERVIZKÖZPONTBA.

EZ ESETBEN A JAVÍTÁS IDŐTARTAMA AKÁR TÖBB HÉT IS LEHET! ILYENKOR MINDIG EGYEDI ÁRAJÁNLAT ALAPJÁN VÉGEZZÜK A JAVÍTÁST!